Search found 128 matches

by epack
Sun Oct 14, 2018 3:17 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: mail washing
Replies: 7
Views: 542

Re: mail washing

I'm having the same (new to me) problem. I prefer my accounts (all gmail) to be POP, and they are set that way in MWP (7.11.5) , I just verified in the gmail interface in Chrome and my desktop client that these accounts are set as POP and IMAP is disabled. All of them are "included in check", have v...
by epack
Thu Sep 20, 2018 1:57 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Token does not match the email address
Replies: 24
Views: 7334

Re: Token does not match the email address

Interestingly, this go around, I completely killed the account in question, and added it back. I guess I'd missed the OAUTH param, but did disable it and it's working now. However, I agree with you on it being a relatively recent change, because at a quick look at several of my other gmail accounts,...
by epack
Wed Sep 19, 2018 10:56 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Token does not match the email address
Replies: 24
Views: 7334

Re: Token does not match the email address

I don't remember now, but this error either went away when I first asked, or I didn't use the account in question, but it just happened again with a different POP gmail account. Everything in the new one looks exactly like all the other gmail accounts in MWP v 7.11.5 now. There is no option at all f...
by epack
Wed Aug 29, 2018 11:07 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Current version?
Replies: 5
Views: 519

Current version?

According to the Firetrust site, the "current version" of MWP is 7.11.6. My copy says it is 7.11.5, but when I hit Check for Update, it says it's up to date. Am I missing something here? Or is it for a different version than Windows 10?

TIA

elaine
by epack
Tue Jun 26, 2018 11:22 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Manual reevaluation?
Replies: 1
Views: 1024

Manual reevaluation?

I know that if I make any kind of change to my filters it will immediately kick off a re-eval of everything in the inbox, which is fine. However, sometimes I want to do a re-eval without changing anything. Is this possible? This came about because a couple of messages came in as "Good" instead of hi...
by epack
Sun Jun 17, 2018 5:40 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

Re: AT&T U-verse login fails, then works?

>your internet connection does not seem to be ready before MailWasher makes its initial mail check Is there a sequence it normally follows in doing this? Other than in the order they are listed in settings? Right now, the AT&T one is 5th in line of about 20-25 accounts it checks (don't ask :) so you...
by epack
Thu Dec 21, 2017 10:54 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Signed in to the maximum number of accounts error?
Replies: 2
Views: 1239

Re: Signed in to the maximum number of accounts error?

Can you try and check Internet Explorer, and see if that lets you logout ? Interestingly, this did fix it, and I did not have to logout (I WAS logged out, MWP thought I wasn't). I simply made IE the default again, tried to add the new account, and voila! Seamless. Very odd considering this was a gm...
by epack
Thu Dec 21, 2017 2:14 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Signed in to the maximum number of accounts error?
Replies: 2
Views: 1239

Signed in to the maximum number of accounts error?

Trying to add a new gmail account to MWP on my windows 10 laptop, and it brings up the gmail authorization screen per usual. There were 10 accounts on the choose list, so I tried to add the new one "under use another account". It asks me to "sign out of all other accounts" because I'm "signed in to ...
by epack
Wed Nov 22, 2017 9:10 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

Re: AT&T U-verse login fails, then works?

Starts with Windows.
by epack
Wed Nov 22, 2017 3:44 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

Re: AT&T U-verse login fails, then works?

You can try disabling pipelining on the affected account/s — if that does not work, you could check out the suggestions at this discussion . So I took a look just now, and a couple of observations. I never got the notification mentioned, because we didn't close on our house here until 9 days after ...
by epack
Wed Nov 22, 2017 3:20 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

Re: AT&T U-verse login fails, then works?

I disabled the feature on both in/out checks as suggested, and as best as I can tell, the first time I check for inbounds after the machine was rebooted, it continues to fail. Retrying the check then works uneventfully until the next time I reboot. I have it checking for inbounds rather frequently, ...
by epack
Thu Nov 16, 2017 5:10 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

Re: AT&T U-verse login fails, then works?

I'll certainly check out the other discussion, thanks for that, but given I'm not familiar with pipelining, nevertheless, since it works fine the SECOND time I try the account in question, what makes the first time different? IE, why does IT fail, and an immediate check works fine?

Thx
elaine
by epack
Thu Nov 16, 2017 1:25 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: AT&T U-verse login fails, then works?
Replies: 8
Views: 2567

AT&T U-verse login fails, then works?

The last week or two I've been getting the below (new to me) error for my AT&T U-Verse account. However, if I simply hit it again for inbounds, no changes made at all, it works uneventfully then, and every time subsequently--until it doesn't. I have noticed that lately when my (win 10 pro) laptop ha...
by epack
Sat Oct 08, 2016 3:31 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Access Denied on Check for Update?
Replies: 5
Views: 2011

Re: Access Denied on Check for Update?

Now that's weird. First of all, it showed the folder as being my *desktop*. Not sure how THAT happened, certainly wasn't me :) I changed it to the new Updates folder, and now it works fine. That said, tho, my *desktop* shows as not being 100% RW, as it used to be, but that's a question for another f...
by epack
Sat Oct 08, 2016 3:00 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Access Denied on Check for Update?
Replies: 5
Views: 2011

Re: Access Denied on Check for Update?

There were "mailwasher" and "mwinstall7.8" folders, no updates folder. Created it, and tried it again, no good. Tried setting the attributes on all three folders, including files below, to not be Read Only, again, no good. Tried exiting/reentering MWP (as it was running when I changed the attributes...

Go to advanced search