Search found 11 matches

by davidruss
Fri Jan 25, 2019 9:43 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

Just wanted to say that Firetrust Support have solved my problem of not receiving e-mails after updating Mailwasher Pro , I have had to invoke the 2-step verification in Google and now Mailwasher Pro and Google are communicating with each other and e-mails are being received in my Mailwasher Pro inb...
by davidruss
Mon Jan 21, 2019 7:54 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

rusticdog , thanks for reply - support logs sent as requested. Re your queries - I have Kaspersky Total Security but this has always been running .. My password only consists of letters and numerals , no special characters. I have been uninstalling and re-installing Mailwasher Pro but nothing I do s...
by davidruss
Thu Jan 17, 2019 10:29 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

rusticdog,, I received instructions on what to do from Jeremy Clark of Firetrust support . I followed the information but when i get to the instruction " on the incoming tab type in your gmail password and click save again" I still get the error "failed to connect to server " and...
by davidruss
Thu Jan 17, 2019 6:06 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

rusticdog, I sent the logs from my desktop Pc to Jeremy Clark of Firetrust support who has replied with further suggestions. I will try them tomorrow Thurs 17.01.2019 ( i am in the UK ) and will advise on the outcome. I presume that you will not want the logs as well as Jeremy. Regards David Russon
by davidruss
Tue Jan 15, 2019 11:51 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

rusticdog, thanks - i tried this . I have deleted that token file from the cache folder but I am still getting the red "failed to connect to server" message when trying to save the entries ( I deleted my Mailwasher pro e-mail account and re-entered the details but still no joy ) I have not...
by davidruss
Mon Jan 14, 2019 10:34 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

Just an update - my error - 1) with "use Oauth" ticked , when I try ti save the change i get a red error message " unable to connect to server" ( this is with Google secure Apps on ) and no e-mails received through Mailwasher Pro 2) with "use Oauth" unticked and with Go...
by davidruss
Sun Jan 13, 2019 11:33 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Re: Mailwasher Pro not receiving e-mails

rusticdog - thanks I can select "use OAUTH" in the Mailwasher Pro settings and save without errors / problem. However I then do not receive any e-mails through Mailwasher. I have had to untick the box and also allow less secure apps access in the Google mail settings. I seem to only have s...
by davidruss
Sat Jan 12, 2019 10:43 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not receiving e-mails
Replies: 12
Views: 244

Mailwasher Pro not receiving e-mails

I have just updated my Win10 PC to version 7.11.10 of Mailwasher Pro but I now find that Mailwasher Pro does not receive any of my e-mails although they are all shown in my chrome gmail account. I had no problems prior to updating. My only solution is to untick " Use Oauth " from Mailwashe...
by davidruss
Thu Nov 20, 2014 11:21 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not opening after update
Replies: 7
Views: 2677

Re: Mailwasher Pro not opening after update

rusticdog,

Apologies - my error - I thought that I had checked all my settings before I posted my problem. Indeed the startup option had reverted to "None" instead of " launch when Windows starts". The programme now launches on startup again.

Many thanks for your insight.

DavidR
by davidruss
Thu Nov 20, 2014 4:11 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Mailwasher Pro not opening after update
Replies: 7
Views: 2677

Re: Mailwasher Pro not opening after update

With reference to texnpa's post of 18.11.2014 please also be advised that I am running Pro v7.4.0 and for the last 2 days Mailwasher Pro is not automatically starting when the computer boots up. I have to manually start the programme and the Mailwasher icon will then advise when new e-mails arrive. ...
by davidruss
Sat Dec 11, 2010 4:03 am
Forum: Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6
Topic: Pop-up boxes not fully expanding
Replies: 0
Views: 1296

Pop-up boxes not fully expanding

I have just noticed this problem whilst adding an address to my blacklist under Mailwasher Free v 6.5.4 . The pop-up box for Blacklist options does not expand large enough for me to be able to view any action options which have now become hidden from view and the bottom arrow key of the blacklist sc...

Go to advanced search