Search found 16 matches

by jahnr
Sun Jun 03, 2018 6:21 am
Forum: Deutsche Hilfe
Topic: Wiederherstellen funktioniert nicht
Replies: 1
Views: 3024

Re: Wiederherstellen funktioniert nicht

Fehler gefunden, Verbindung wr nicht auf SSL gesetzt :( :(
by jahnr
Wed May 30, 2018 6:23 am
Forum: Deutsche Hilfe
Topic: Wiederherstellen funktioniert nicht
Replies: 1
Views: 3024

Wiederherstellen funktioniert nicht

Hallo,

ich fahre W10 pro und mailwasher pro 7.11.0

Alle meine Versuche ein im Papierkorb befindliches Mail wiederherzustellen schlagen fehl,
0 von 1 Email(s) wurden wiederhergestellt

WAS kann ich tun ??
by jahnr
Tue Oct 22, 2013 9:52 pm
Forum: Deutsche Hilfe
Topic: Mailwasher dauernd aktiv
Replies: 1
Views: 3313

Mailwasher dauernd aktiv

Hallo Gemeinde, habe Android 4.1.2 und MW 1.2 installiert und folgendes Problem. Nach dem LOGOUT von MW bleibt das ICON in der Task-Liste (ganz oben) sichtbarund ich bekomme auch lfd. Nachricht, wenn eine neue Mail eingetroffen ist. Auch ein neues BOOT des Galaxy S2 nützt nichts. WIE kann ich MW so ...
by jahnr
Mon Jun 17, 2013 8:05 pm
Forum: Deutsche Hilfe
Topic: Android 4.1.2 - MW 1.2 - kann ALERT nicht abstellen
Replies: 1
Views: 3429

Android 4.1.2 - MW 1.2 - kann ALERT nicht abstellen

Hallo Gemeinde,

jedes eingehende EMail sendet einen opt. + akk. ALERT, egal ob ich MW gestartet habe oder nicht.

WAS tun ??
by jahnr
Sat Nov 24, 2012 2:41 am
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs
Replies: 8
Views: 3232

Re: Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs

@Trustfire - Thx it helped savin 5 Secs.
by jahnr
Fri Nov 23, 2012 9:15 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs
Replies: 8
Views: 3232

Re: Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs

@Sidewinder - I start MWP separately from Windows start to avoid a peak workload when booting

@Trustfire - a funny nickname :-)) - HOW to purge the cache? Plse give me advise
by jahnr
Thu Nov 22, 2012 2:33 pm
Forum: MailWasher Pro 7
Topic: Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs
Replies: 8
Views: 3232

Starting Mailwasher 2012.1.21.0 takes > 30 Secs

Hallo folkes,

my Laptop (XP SP3) - no workload - needs more than 30 seconds to startup.
Can this process be accelerated? If YES -> How to do?
by jahnr
Wed Nov 21, 2012 10:27 pm
Forum: Deutsche Hilfe
Topic: Startzeit Mailwasher 2012.1.21.0 > 30 Sekunden
Replies: 1
Views: 3316

Startzeit Mailwasher 2012.1.21.0 > 30 Sekunden

Hallo Gemeinde,

auf meinem Laptop (XP SP3) braucht Mailwasher jedesmal mehr als 30 Sekunden für den Start.
Kann man das beschleunigen?
by jahnr
Wed Oct 31, 2012 8:53 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

Hi,

have installed MW V0.6 - user/password is not accepted neither on mobile nor on the browser version.
by jahnr
Fri Oct 19, 2012 9:39 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

@nick

they are not displayed, maybe that I have washed them from PC MW Pro, so I was not missing any mail
but was astonishsed to see the number.
by jahnr
Fri Oct 19, 2012 7:24 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

Hi, when starting the MW APP I get a blue screen, showing me any (last used?) EMail account on the up/left corner, nothin in the body of he page. Pushing this button I get the list of my defined EMail accounts. Some of them have an orange square with a red number, but NO incoming mail is outstanding...
by jahnr
Wed Oct 17, 2012 9:17 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

How to manage User/PW for synching on both sides: Mailwasher Pro 2012 / Android v 0.5
I forgot user/pw and hang totally in the air. :gag

Are there suggestions to use the same user/PW as with Google ?
by jahnr
Tue Oct 09, 2012 10:16 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

@nick -

sorry , mobile had v04 installed, instead of v05.
After uninstalling 04 and install v05, it looks much better
:bow
by jahnr
Tue Oct 09, 2012 9:23 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

@nick -

- pushed the "sync to mobile" botton, something happend, process ended w/o message

- created on mobile a new account with POP3 Server -> Alert device not known - message appears after SAVE - port 110 was the default
by jahnr
Tue Oct 09, 2012 8:56 pm
Forum: Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8
Topic: MailWasher Android version, testing results
Replies: 81
Views: 33551

Re: MailWasher Android version, testing results

Hi, having the latest app-version (05) installed, creating an new account and pushing the SAVE button a message "Alert error" is created, no add-account possible. @nick - have created an account, using an existing EMail account, before you have answered. After stopping and starting PRO2012 again, I ...

Go to advanced search