Version 7.12.1 - cannot connect

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
larsonjean
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 1:26 am

Version 7.12.1 - cannot connect

Sun Apr 28, 2019 12:58 am

My computer crashed and I have had to reload my programs. I use Thunderbird and that seems to be working okay. But when I try to open Mail Washer it cannot see my email account and wash the mail..
Page 1 of the attachment is the settings in Mail Washer.
Page 2 of the attachment are the settings in Thunderbird.

I would appreciate any help getting these two to see each other.

Thank you.
Jean
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14018
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Version 7.12.1 - cannot connect

Sun Apr 28, 2019 2:00 am

Hi Jean

Under Settings >> Accounts >> Incoming >> change the server type at the top to POP instead of IMAP, and set the Incoming Server Address as mail.brighthouse.com

The rest should be OK. I'll also remove the attachment as it does reveal your email address.


Thanks
larsonjean
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 1:26 am

Re: Version 7.12.1 - cannot connect

Tue Apr 30, 2019 2:25 am

Thanks but it still doesn't work. I'll keep trying.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14018
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Version 7.12.1 - cannot connect

Tue Apr 30, 2019 2:30 am

Can you try sending me some logs. If you go Help >> Send Support Logs >> enter a brief note like 'as per forum' >> in the Ticket Number field enter chris >> Send Logs >> reply back here once sent, so I can check for their arrival.

Thanks
larsonjean
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 1:26 am

Re: Version 7.12.1 - cannot connect

Sat May 11, 2019 6:13 am

I want to close out this posting because I found the problem. I had the wrong password. Thank you for your help.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14018
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Version 7.12.1 - cannot connect

Sat May 11, 2019 9:59 am

larsonjean wrote:
Sat May 11, 2019 6:13 am
I want to close out this posting because I found the problem. I had the wrong password. Thank you for your help.
OK great, thanks for letting us know.

Cheers

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”