Log subject "Failed to log in to IMAP server"

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
User avatar
Andrew Dillon
Mystified Moa
Contact:
Location: Near Nottingham Ikea (M1 junction 26/27), UK
Posts: 5
Joined: Fri Nov 09, 2012 4:43 am

Log subject "Failed to log in to IMAP server"

Fri Nov 09, 2012 4:54 am

Not sure whats meant by MW 5 & 6 - mines v2012 1.20.0.

Before reinstalling Win7, MW checked mail without any prob. Since reinstallation, Ive had error msg in Subject.

Importing settings from when it worked doesnt make any difference. I have same IMAP settings as Thunderbird.

Thx for any help you can give.
ataraxy
Knowledgeable Kea
Posts: 1725
Joined: Thu Feb 26, 2009 1:17 pm

Re: Log subject "Failed to log in to IMAP server"

Fri Nov 09, 2012 5:40 am

Andrew Dillon wrote:Not sure whats meant by MW 5 & 6 - mines v2012 1.20.0.


The forum for your version is viewforum.php?f=50

When you repost, could you please include more detail. I couldn't figure out what the problem is.
Windows 10
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12696
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Log subject "Failed to log in to IMAP server"

Fri Nov 09, 2012 6:23 am

Andrew Dillon wrote:I have same IMAP settings as Thunderbird.

Thx for any help you can give.

Screenshots of those MWP settings posted at the appropriate forum might help. ;)
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”