Urgent Help required

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
User avatar
Davet
Travelling Tuatara
Location: Guildford Surrey UK
Posts: 31
Joined: Thu Jul 24, 2008 9:07 pm

Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 6:42 am

Have had to add another email account to my existing setup and SUDDENLY my Gmail account is downloading mail from 2007 and 2006. Killed it for now but need assistance - What the **** have I done?
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12742
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 7:06 am

.
Attachments
Gmail_Issue.png
Gmail_Issue.png (438.52 KiB) Viewed 3252 times
MWP 7 (ßeta) | Windows 10 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows 10 Firewall Control (ßeta) | ESET Endpoint Antivirus (ßeta) | NVIDIA GeForce GTX 1060 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s, U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.8)
User avatar
Davet
Travelling Tuatara
Location: Guildford Surrey UK
Posts: 31
Joined: Thu Jul 24, 2008 9:07 pm

Re: Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 7:25 am

Thank you - I have changed my settings to yours.
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12742
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 7:31 am

All the very best. :thumbsup :D
MWP 7 (ßeta) | Windows 10 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows 10 Firewall Control (ßeta) | ESET Endpoint Antivirus (ßeta) | NVIDIA GeForce GTX 1060 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s, U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.8)
User avatar
Davet
Travelling Tuatara
Location: Guildford Surrey UK
Posts: 31
Joined: Thu Jul 24, 2008 9:07 pm

Re: Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 8:21 am

Unfortunately I am back. Having configured my Gmail a/c so that it actually worked properly I then imported it into MSGTAG and this is what I received:

Task 'Gmail - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your server does not support the connection encryption type you have specified. Try changing the encryption method. Contact your mail server administrator or Internet service provider (ISP) for additional assistance.'

Can someone explain, simply, what is happening?
User avatar
Davet
Travelling Tuatara
Location: Guildford Surrey UK
Posts: 31
Joined: Thu Jul 24, 2008 9:07 pm

Re: Urgent Help required

Fri Jan 18, 2013 9:47 am

I have no idea what I have done however all is well again except me - Blinding headache having changed sooooo many parameters - Thanks

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”