6.5.4 Gone slow, Initiating Mail Download

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
trapper
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Sat Oct 25, 2008 8:10 am
Location: Hertfordshire UK

6.5.4 Gone slow, Initiating Mail Download

Postby trapper Tue Dec 20, 2016 10:58 am

I've been running MW 6.5.4 in W10 for quite a while with no problems until yesterday. When opening MW6.5.4 I see a small part of the download bar colored blue but then MW hangs with the message Initiating Mail Down load. Before this only took seconds to download from 4 accounts, often as not now I see a message in MW about a server being 'timed out'.
I use Outlook 2010 and can access all 4 accounts without problems, I have actioned each separately and as a group. I have also used account to test each account and all send test emails again without problem.
I can only think there is a problem with my MW6.5.4.

Any suggestions where to start looking?
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Posts: 13607
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm
Contact:

Re: 6.5.4 Gone slow, Initiating Mail Download

Postby rusticdog Tue Dec 20, 2016 11:52 am

If you're sure all the account details are correct in MailWasher, then the first place I'd be looking is any AntiVirus email scanner, in case that is effecting MailWashers scan.

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests