Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
Thelma Wickwere
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Tue Jan 30, 2018 4:57 am

Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 5:06 am

Any other users having a problem with the new Cox Cable settings and MailWasher? MailWasher will time out, with a notice saying "no response received from the server". Any suggestions greatly appreciated!
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14044
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 10:51 am

Hi there

What were the changes that Cox made to the settings ?
Thelma Wickwere
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Tue Jan 30, 2018 4:57 am

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 12:08 pm

Thank you, RD. I've attached four screen shots to show the steps and settings Cox required. Appreciate any help you can provide!
Attachments
Capture settings.JPG
Capture settings.JPG (57.59 KiB) Viewed 1389 times
Capture settings1.JPG
Capture settings1.JPG (88.32 KiB) Viewed 1389 times
capture settings2.JPG
capture settings2.JPG (69.31 KiB) Viewed 1389 times
Capture settings3.JPG
Capture settings3.JPG (60.51 KiB) Viewed 1389 times
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14044
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 12:25 pm

OK, so in MailWasher, it looks something like this ?
cox.png
cox.png (28.16 KiB) Viewed 1389 times
cox_advanced.png
cox_advanced.png (27.79 KiB) Viewed 1389 times
Thelma Wickwere
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Tue Jan 30, 2018 4:57 am

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 7:45 pm

Yes, settings do now look like that in MailWasher. I deleted the account and then re-entered it manually, using those settings and it seems to be working ! Wow, I really appreciate your help so much. RusticDog, you are a treasure.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14044
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Tue Jan 30, 2018 7:55 pm

Great, glad it's all sorted now.

Cheers
rd
User avatar
dearwebby
Student Sheep
Contact:
Location: Black Diamond, Alberta
Posts: 12
Joined: Fri Nov 14, 2008 3:24 pm

Re: Cox Cable new settings causing problems with MailWasher 6.5.4

Sat Mar 10, 2018 3:33 pm

If you use Eudora, Cox.net won't let you have your email or even look at it with MailWasher. No matter how much you love Eudora, you have to change to Thunderbird.
It is not the fault of MailWasher, but of Cox.net.
Have FUN!
DearWebby

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”