Pro. 6.2.1

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
budnick
Student Sheep
Location: Dryden, Ontario Canada
Posts: 18
Joined: Mon Sep 22, 2008 2:59 pm

Pro. 6.2.1

Mon Sep 22, 2008 3:06 pm

Hello.

When I open the program under the help section " this product is licensed to is blank". I do own the program and was wondering what the problem might be?

Thanks.

Budnick
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: Pro. 6.2.1

Mon Sep 22, 2008 4:10 pm

If it is showing as unregistered try pasting in your registration key again.

If it is showing as registered I'd guess a glitch in the registry information, no idea on fixing it though.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14278
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Pro. 6.2.1

Mon Sep 22, 2008 4:38 pm

It actually says "blank" ?

I wouldn't worry though, it just means that your name was not stored iwthin your registration code that was sent to you. It won't effect your registration with us.
budnick
Student Sheep
Location: Dryden, Ontario Canada
Posts: 18
Joined: Mon Sep 22, 2008 2:59 pm

Re: Pro. 6.2.1

Tue Sep 23, 2008 1:06 am

Hi stan_qaz and rusticdog

Thanks for the replys.

I does not say "blank" what I should have said is the space where my name should have been was blank.

It appears to function as a registered product.

On another note I never did receive a notification via email that Mailwasher Pro 6.2.1 had been released, yet I receive other emails from Nick Bolton.

Thanks.

Budnick

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”