MW opens but doesn't process mail.

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
reklaw104
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Wed Sep 24, 2008 2:57 am

MW opens but doesn't process mail.

Wed Sep 24, 2008 3:06 am

MW pro opens , checks mail but doesn't show any e-mails. E-mail program (Thunderbird) processes mail normally. I have disabled antivirus email check. I have also re-downloaded Pro 6.2.1. What can I do to get MW pro to work?
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: MW opens but doesn't process mail.

Wed Sep 24, 2008 4:04 am

Are you checking for messages with MW before you do the Thunderbird check?

Does it count up the ones in your account on the status line?

Do you have the hide messages option turned on (view menu) to change it.
User avatar
AlphaCentauri
Guardian Gecko
Contact:
Posts: 348
Joined: Thu Jul 24, 2008 3:39 pm

Re: MW opens but doesn't process mail.

Wed Sep 24, 2008 8:41 am

MWP gives you the option of having it open but not immediately check emails; make sure that preference didn't get changed (though I actually prefer it that way, as the computer is slow enough booting without having MWP do a mail check at the same time). And make sure Thunderbird doesn't do auto-checking, as it could then fetch all the mail before MWP even takes its first look.

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”