mailwasher pro connectivity

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
alldone
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 7:10 am

mailwasher pro connectivity

Mon Sep 29, 2008 7:23 am

cant connect to my server.have checked the server's adress.using xp home,serv pack 3,avg free edition
can anyone help plse
User avatar
AlphaCentauri
Guardian Gecko
Contact:
Posts: 348
Joined: Thu Jul 24, 2008 3:39 pm

Re: mailwasher pro connectivity

Mon Sep 29, 2008 8:09 am

We could use a little more information. What error messages are you getting? Are you checking more than one email account? More than one pop server? Can you get your email with your email client? Can you send a test message? Can you connect to sites on the internet like Google that aren't likely to go down?
alldone
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 7:10 am

Re: mailwasher pro connectivity

Mon Sep 29, 2008 9:40 am

re:alphacentauri
the error am getting is"the connection to the incoming server was reset.check your connection
checking 1 email account only
one pop server
yes am getting email with my email client
yes i can send a test msge
yes I can connect to the sites like google.
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: mailwasher pro connectivity

Mon Sep 29, 2008 11:36 am

Check your MW account settings to make sure you don't have an extra space floating around anywhere.

Check your basic and advanced settings to make sure they are exactly the same as your e-mail program.

Try turning off your firewall and anti virus and checking mail in MW.
alldone
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 7:10 am

Re: mailwasher pro connectivity

Mon Sep 29, 2008 11:58 pm

i tried all of that and still cannot connect.
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: mailwasher pro connectivity

Tue Sep 30, 2008 7:24 am

Might be time to collect a debug log and send it to firetrust support.

Instructions: http://www.firetrust.com/en/support/mailwasher-pro

I just noticed the clock there, very handy to know it is Tuesday at 6:35 AM in Nwe Zealand.

http://www.clocklink.com/clocks/5001-bl ... =hhmmssTT&

It would be nice to have one of these at the top of the forums!

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”