Mailwasher not deleting messages

Whether you're a MailWasher veteran or complete newbie, all users are welcome to get together. Discussions include usage and possible problems.
tlpmap
Mystified Moa
Location: Gladstone, OR
Posts: 6
Joined: Wed Sep 12, 2012 11:33 am

Mailwasher not deleting messages

Fri May 01, 2020 3:44 am

I use Mailwasher for two accounts: My business account is with comcast.net and my personal account is with Gmail.com. I finally got Mailwasher to recognize my Gmail account. When I mark messages for deletion and then process, the messages disappear on the Mailwasher screen, as they should. When I access my Gmail account, it shows only those messages that I did not mark for deletion. The ones I marked for deletion do not appear. However, when I open my Comcast account it shows all messages and I have to again delete the same messages that I already deleted in Mailwasher. How do I get the messages to also delete from the Comcast server that I deleted in Mailwasher?
Thomas L Pagh
Registered Professional Photogrammetrist (OR)
Milwaukie, OR
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 15092
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Mailwasher not deleting messages

Fri May 01, 2020 11:57 am

Hi Thomas

For the Comcast account, try first in MailWasher going Settings >> Accounts >> Incoming >> change the Server type at the top to either POP or IMAP, whichever is different than you are currently using >> Save.
See if that then works for the deleted emails loading into the mail program.

Return to “Troubleshooting and Help for MailWasher 5 and 6”