Encrypting via Command Line

Troubleshooting and help for Encrypt
rfunesr
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Fri Jan 30, 2009 5:49 am

Encrypting via Command Line

Fri Jan 30, 2009 5:52 am

We use Firetrust to encrypt an secure all our communication with our clients.

We are developing a batch application and we'd like to know if we can use the software via command line. And if it is posible how is the structure to send the parameters.


Thanks in Advance.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14130
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Encrypting via Command Line

Fri Jan 30, 2009 12:17 pm

Apparently not, so I've been told.

We are working on a new version of Encrypt as well, that would make the whole process much more seamless to the users. We got all the prototypes working, it's just a case at present at getting the developer time to put it all together.
rfunesr
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Fri Jan 30, 2009 5:49 am

Re: Encrypting via Command Line

Sat Jan 31, 2009 10:19 am

Thanks a lot for your answer in such short time.

I will need to explore how I will solve my requirement.

Best Regards.

Return to “Troubleshooting and Help”