[Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Questions or comments related to the website and forums. Please no questions related to MailWasher
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Thu Mar 23, 2017 4:01 am

Encountered the following persistent error each time I tried to post in the Windows Update topic (Beta Channel):—

Posting_Error.png
Posting_Error.png (259.86 KiB) Viewed 1500 times
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Posts: 13207
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm
Contact:

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby rusticdog Thu Mar 23, 2017 12:16 pm

Guess it's all good now, there is a bug on another system on the same server that seems to occasionally chew up the disk space, techs are working on that. Seems to only happen once every few months.
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Thu Mar 23, 2017 5:18 pm

It's all good now. :thumbsup
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Sat Mar 25, 2017 2:13 am

Changes — The Alert Box:—
  • Re-colored the text
  • Re-colored the background
  • Optimized code for the forums
Uploaded the updated codes to the server. :thumbsup

Alert__(Before).png
Alert__(Before).png (18.06 KiB) Viewed 1455 times

Alert__(After).png
Alert__(After).png (18.52 KiB) Viewed 1455 times
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Thu Aug 10, 2017 4:22 am

Just noticed that the sites is now https — hurray! :mrgreen: :thumbsup
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
smart1960
βeta Tester
Posts: 251
Joined: Fri Jul 25, 2008 4:56 am

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby smart1960 Thu Aug 10, 2017 4:30 am

:thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup :thumbsup to https://
User avatar
Digerati
Microsoft MVP
Posts: 1495
Joined: Thu Jul 24, 2008 3:16 pm
Location: Nebraska, USA

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby Digerati Tue Sep 12, 2017 3:06 am

When I try to enter the "approximately" symbol as found on the uppercase "tick" (reverse single quote) key (to the left of the 1 and ! key on a standard US keyboard), I get a slightly superscripted, slightly enlarged hyphen.

That is, I get this: ~
Note a real hyphen is this: -

Even when entering as an ASCII character 126, I get that weird hyphen.

Yes, I know a real approximately key is two squiggly lines ( ≈ ) as found with ASCII character 247, but keyboards don't have that for some reason.

So if I wanted to say approximately 50, it displays as ~50 instead of:

Image

I have no problem using that key anywhere else.
Image Bill (AFE7Ret)
Freedom is NOT Free!
Image Windows and Devices for IT, 2007 - 2018
Heat is the bane of all electronics!
─────────────────────
User avatar
Pierre
Prudent Pukeko
Posts: 940
Joined: Thu Jul 24, 2008 4:57 pm
Location: Australia - North of the "Ditch".

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby Pierre Sun Nov 12, 2017 10:32 pm

FF updated with new version of Stylish 3.0.1. This will erase the previous 2 settings for Firetrust forum. I have installed the latest css files and it is working fine on both my PCs. Please use the css files as I am unable to attach them (invalid file). Sorry about that. Maybe Trustfire is able to help out in that department. :thumbsup
IF IT AIN'T BROKE - DON'T FIX IT

I am only a ßeta Tester.
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Mon Nov 13, 2017 7:45 am

Pierre wrote:FF updated with new version of Stylish 3.0.1.

Good catch. :)


Pierre wrote:This will erase the previous 2 settings for Firetrust forum.

Thanks for the heads up. :thumbsup


Pierre wrote:I have installed the latest css files and it is working fine on both my PCs.

The 3.0.1 is not working on my legacy copy of Firefox — must be working on yours probably since you might be using a WebExtension Firefox? :scratch
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
User avatar
Pierre
Prudent Pukeko
Posts: 940
Joined: Thu Jul 24, 2008 4:57 pm
Location: Australia - North of the "Ditch".

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby Pierre Mon Nov 13, 2017 10:01 am

TrustFire wrote:
Pierre wrote:FF updated with new version of Stylish 3.0.1.

Good catch. :)


Pierre wrote:This will erase the previous 2 settings for Firetrust forum.

Thanks for the heads up. :thumbsup


Pierre wrote:I have installed the latest css files and it is working fine on both my PCs.

The 3.0.1 is not working on my legacy copy of Firefox — must be working on yours probably since you might be using a WebExtension Firefox? :scratch


I am running FF 56.0.2 (64-bit). Does that cover WebExtension? The grey matter up top is starting to slow down a bit at my age. :) :) :)

I have attached the required css files in zip format. :thumbsup

Green theme - Firetrust.zip
(5.28 KiB) Downloaded 3 times
IF IT AIN'T BROKE - DON'T FIX IT

I am only a ßeta Tester.
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Posts: 12398
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm
Location: 127.0.0.1

Re: [Bugs + Suggestions]: "The NEW Board Upgrade"

Postby TrustFire Mon Nov 13, 2017 7:44 pm

Well, the 56.0.2 is the latest stable legacy build — I'm on the V56 Nightly and tried the 56.0.2, too but it's just not working for me (not working for many others, too.) :(

Guess would just have to wait for an update — until then, have downgraded to Stylish 2.1.1.
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)

Return to “General Site”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests