Page 1 of 1

Email notification not working for me

Posted: Sat Jul 17, 2010 5:31 am
by MWman
I tick the Notify me when a reply is posted box but I'm not getting any email notifications.
Any ideas why not? tia.

Re: Email notification not working for me

Posted: Sat Jul 17, 2010 2:13 pm
by stan_qaz
It may have broken, hopefully someone at firetrust will see these complaints and find the problem. They are a bit swamped with the new 2010 MW release and folks taking some long overdue vacation days to recover from the sprint to the release version.

Re: Email notification not working for me

Posted: Sat Jul 17, 2010 8:18 pm
by MWman
This is very odd. I actually got the email notification for THIS thread, the first time I've seen one. Also, this is the first thread that I've started. That couldn't be anything to do with it, could it?
Anyway, I'll keep an eye out for any others I respond to.

Re: Email notification not working for me

Posted: Sat Jul 17, 2010 9:06 pm
by stan_qaz
Came up in another topic, apparently their mail server was refusing to talk to the forum server, looks to be sorted out now.

Re: Email notification not working for me

Posted: Sat Jul 17, 2010 9:39 pm
by MWman
OK, thanks stan_qaz.

Re: Email notification not working for me

Posted: Sun Jul 18, 2010 4:52 am
by stan_qaz
Just to help out folks that get confused by the subscribe thingie at the bottom of the page:
not-subscribed.png
If you see this you are not subscribed
not-subscribed.png (5.65 KiB) Viewed 3436 times
subscribed.png
If you see this you are subscribed
subscribed.png (5.62 KiB) Viewed 3436 times
So despite the fact that it is showing a subscribe box with a check in it you aren't subscribed. However if it shows a checkbox with an X in it that says unsubscribe you are subscribed.

No, I don't know why, likely New Zealand logic of some sort. :-)

Re: Email notification not working for me

Posted: Mon Jul 19, 2010 7:58 am
by rusticdog
That's the PHPBB3 default icon set, will see if I can alter.

Edit : No obvious joy in that, I don't see why not, it was just the Style Sheet that needs to be altered :?