Mailwasher 7.9.0 Not Deleting Emails at Server within Mailwasher Program

Computer problems not related to MailWasher or other Firetrust programs getting you down. Put the geeks to the test by asking about your problem here.
Norman_24
Student Sheep
Location: New Hampshire, USA
Posts: 12
Joined: Mon Jan 26, 2009 9:47 am

Mailwasher 7.9.0 Not Deleting Emails at Server within Mailwasher Program

Tue May 09, 2017 6:07 am

Mailwasher Pro is not deleting the emails when I click the delete tab and wash the email, they still are being d/l onto my pc, any ideas??? It's been doing this since the last update I believe... And they don't auto-delete from the program unless I do a check mail again...

Thanks,

Norman
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12722
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Mailwasher 7.9.0 Not Deleting Emails at Server within Mailwasher Program

Tue May 09, 2017 11:01 am

Unfortunately, you have posted at the wrong forum. I don't think you will find any response in this section. :no

You may want to re-post at either of the following forums as per your flavor of MWP:—
ps:—
  • For a quick resolution, you may also want to post the description of your e-mail client/s and e-mail service and also whether you are using POP3 or IMAP on MailWasher and your client/s, as well.
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
Norman_24
Student Sheep
Location: New Hampshire, USA
Posts: 12
Joined: Mon Jan 26, 2009 9:47 am

Re: Mailwasher 7.9.0 Not Deleting Emails at Server within Mailwasher Program

Wed May 10, 2017 6:17 am

My apologies and thank you for the info....
User avatar
Bendo
Travelling Tuatara
Posts: 30
Joined: Tue Mar 07, 2017 1:10 am

Re: Mailwasher 7.9.0 Not Deleting Emails at Server within Mailwasher Program

Mon Jun 05, 2017 5:24 pm

I also had this issue with the mailwasher, but I believe it got solved with the last update.

Return to “General Tech. Help”