Not displaying e-mail

Computer problems not related to MailWasher or other Firetrust programs getting you down. Put the geeks to the test by asking about your problem here.
skiellach
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Mon Jan 24, 2011 10:26 am

Not displaying e-mail

Postby skiellach Mon Jan 24, 2011 10:31 am

After successfully using MailWasher Pro for quite some time, I found that it didn't download my e-mail today. It stated that there were "x" number of e-mails, but would not show them. It also noted that it had been more than four hours since last checked. If I download directly from my e-mail application, I get the e-mails without a problem. Any help is great appreciated. :no
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am
Location: Gilbert, Arizona

Re: Not displaying e-mail

Postby stan_qaz Mon Jan 24, 2011 10:44 am

If you ask in the forum for your version (v6 or 2011) of MW you should get an answer, this forum is for

General Tech. Help
Computer problems not related to MailWasher or other Firetrust programs getting you down. Put the geeks to the test by asking about your problem here.
I am not a Firetrust employee just a MW user.
--
First rule of computer consulting: Sell a customer a Linux computer and you'll eat for a day,
sell a customer a Windows computer and you'll eat for a lifetime.
sarahdgh
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Sat Jun 25, 2011 6:14 pm

Re: Not displaying e-mail

Postby sarahdgh Sat Jun 25, 2011 6:26 pm

Can anyone help please? I use Mailwasher for my emails which then normally download to my Outlook Express Inbox. However, for the past week they don't! The mails show up on the Mailwasher preview pane and I can view them without problem but when I download them the Inbox pane on the left hand side of the page shows the number of emails coming in (i.e. the numbers in brackets next to the Inbox move but have remained stuck on 22 despite at least a hundred mail comng in during the past week)) but then doesn't actually show them on the right hand pane. Where are they disappearing to? Outlook Express is behaving normally in that I can write emails and send them without problem and they are stored in the Sent section so that I can see them there.
I tried System Restore and reset to the date before this happened but nothing has changed.
Incidentally the RH preview pane in OE Inbox is listing and showing emails dating from last November and before and also just two sent to me recently.
What is going on???????!
User avatar
Pierre
Prudent Pukeko
Posts: 969
Joined: Thu Jul 24, 2008 4:57 pm
Location: Australia - North of the "Ditch".

Re: Not displaying e-mail

Postby Pierre Sat Jun 25, 2011 7:38 pm

This forum is for general help only. Please post in correct forum - MW 2011 or MW 6.5.

If you ask in the forum for your version (v6 or 2011) of MW you should get an answer, this forum is for General Help only.
IF IT AIN'T BROKE - DON'T FIX IT

I am only a ßeta Tester.
Mishima01
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Fri Jan 30, 2015 2:02 am

Re: Not displaying e-mail

Postby Mishima01 Fri Jan 30, 2015 2:05 am

I see a little dot by an e-mail. I mouse-over it and it says the item is "actioned." It won't download to my mail client. I don't recall doing anything special.

What does it mean, "actioned," and what do I do about it in order to get it to download?
thanks
We offer guaranteed success for security+ questions exam with help network+ certification of latest Northwestern University certification and practice questions and the exams of sterling ccie security www.mcdaniel.edu

Return to “General Tech. Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest