After installation mail can't be sent to some domains

Address problems with the installation and initial configuration
SageIsland
Student Sheep
Posts: 19
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:00 am

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Thu Jul 24, 2014 12:32 am

I don't know if this is relevant but we ran some basic telnet connections from command line with MWES running versus not running.

Mailwasher ES disabled:

Microsoft Telnet> open mail.domainname.com 25
Connecting To mail.domainname.com...

220 *****************************************************************



Mailwasher ES enabled:


Microsoft Telnet> open mail.domainname.com 25
Connecting To mail.domainname.com...

220 *****************************************************************


Microsoft Telnet> open mail.domainname.com 26
Connecting To mail.domainname.com...

220 mail.domainname.com (IMail 11.5 1-1) NT-ESMTP Server X1
SageIsland
Student Sheep
Posts: 19
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:00 am

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Mon Jul 28, 2014 7:47 am

Were you able to find anything out on the Imail forum? I want to implement this on all 3 of my servers but not being able to send mail between the servers prevents me from doing so.
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1953
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Tue Jul 29, 2014 12:07 pm

Sorry for the late reply, I've been travelling. I'm going to chase up iMail as they haven't yet approved me as a forum user. I'll ask their support too.
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1953
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Wed Jul 30, 2014 4:59 am

Can I get your iMail license number, or licensee details so I can initiate a conversation with the tech support.

They said:
"Before I can transfer your support case to our technical staff, I have to verify the license information and support contract. To do this, I will need the serial number for the IMail license. This can be retrieved from the IMail administration console under 'licensing' or 'system'. If you are unable to retrieve the serial number, please provide the company name and/or email address that the IMail license is registered to. "

You can send it to me at nick.bolton@firetrust.com
SageIsland
Student Sheep
Posts: 19
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:00 am

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Wed Jul 30, 2014 8:38 am

Thanks Nick. I have sent the information.
SageIsland
Student Sheep
Posts: 19
Joined: Wed Jul 16, 2014 3:00 am

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Sat Aug 02, 2014 8:26 am

Any update?
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1953
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: After installation mail can't be sent to some domains

Sat Aug 02, 2014 1:02 pm

Still waiting to hear back from ipswitch. They sent me a survey to ask how their customer service was... I'll chase them up

Return to “Installation”