MWES on SBS2008

Well, it's up and running, but I'm not sure if it's doing what it should.
John McNeill
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Sat Aug 15, 2009 1:55 am

MWES on SBS2008

Sat Aug 15, 2009 2:00 am

Hi Nick

Have installed Mailwasher Enterprise on a server with SBS2008 installed but software crashes every 20 minutes or so and generates an error report.

I am using MWES version 2.7.2, and is fully registered ie not a trial.

Any ideas?
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1956
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: MWES on SBS2008

Sat Aug 15, 2009 8:18 pm

Hi John

Thanks for letting me know & very strange as we've not had any other reported crashes.

Can you set the logging to = 1

Go to:
Windows Registry: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Firetrust Limited\mwes"

When changed, restart the MailWasher Enterprise Server Service (Go to Start>>Run>>Type 'services.msc' and locate MailWasher Enterprise Server, and restart).

A log file is created at "C:\Program Files\MailWasher Enterprise Server\logs\"

Please zip these up and send the log to nick.bolton@firetrust.com and we'll investigate and fix asap.

Nick
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1956
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: MWES on SBS2008

Sat Aug 15, 2009 8:29 pm

Oops, the registry key should be log_level=1
John McNeill
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Sat Aug 15, 2009 1:55 am

Re: MWES on SBS2008

Mon Aug 17, 2009 8:48 pm

Hi Nick

I have turned logging on now and will email you the log later today

Thanks

John McNeill
John McNeill
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Sat Aug 15, 2009 1:55 am

Re: MWES on SBS2008

Fri Sep 18, 2009 8:11 pm

Sorry I meant to update this topic earlier.

The issue is now resolved thanks to the excellent support from all at Firetrust

Return to “Post Installation”