Web interface not accessible after reboot server

Problems/tips/tricks with MailWasher Enterprise, Windows and Exchange
Nesse
Rattled Rabbit
Posts: 2
Joined: Mon Aug 05, 2013 10:01 pm

Web interface not accessible after reboot server

Postby Nesse Mon Aug 05, 2013 10:43 pm

Hi Everyone,

I'm having troubles accessing my web interface. I get the message : Page Not Found. That is strange because mailwasher worked before. After a sudden reboot mailwasher stopped working. I see that the service is still running. I use mailwasher with mailenable professional. Does anyone know how to fix this?

Kind Regards
Nesse
Rattled Rabbit
Posts: 2
Joined: Mon Aug 05, 2013 10:01 pm

Re: Web interface not accessible after reboot server

Postby Nesse Wed Aug 07, 2013 8:45 pm

Is there no one who can help me? I've turned of the firewall. But still the same message: 'This page can't be displayed'
Does the web interface requires another service or component to run?
User avatar
Pierre
Prudent Pukeko
Posts: 951
Joined: Thu Jul 24, 2008 4:57 pm
Location: Australia - North of the "Ditch".

Re: Web interface not accessible after reboot server

Postby Pierre Sat Aug 10, 2013 7:19 pm

I have sent a PM to Nick for you. You may not get an answer till 12 August as it is a weekend now.
IF IT AIN'T BROKE - DON'T FIX IT

I am only a ßeta Tester.
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1640
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: Web interface not accessible after reboot server

Postby nick.bolton Sat Aug 10, 2013 7:27 pm

Hi Nesse sorry for the late reply, thanks Pierre. Weird I'm subscribed to these but I didn't get it...

Anyway Nesse, can you access it via localhost:4044 on the server its installed or your domain:4044?
CompOffice
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Wed Jul 30, 2014 8:07 am

Re: Web interface not accessible after reboot server

Postby CompOffice Wed Jul 30, 2014 8:10 am

Hi all,

i have the same problem right now. I installed Windows Updates and made a restart. Now i cant get to the login page (http://localhost:4400). Startet the again but still no answer from the website!

Any help would be nice!

Greetings Matt
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1640
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: Web interface not accessible after reboot server

Postby nick.bolton Wed Jul 30, 2014 8:43 am

try http://localhost:4044 as you mentioned 4400

Return to “Windows Specific”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest