ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Problems/tips/tricks with MailWasher Enterprise and Linux
zhs
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:18 am

ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby zhs Sat Mar 12, 2016 4:33 am

II have debian 8 server and installed ipsconfig pannel.
iptables is off
firewall is off
I have been installed MailWasher Serve (3 ver).
Finished all settings and logouted from web interface.
when I try to enter to web interface one more time show me the message - ERR_EMPTY_RESPONSE
curl show:
curl: (52) Empty reply from server

in log file: Error: WebChannel::ObjectThreadMethod - exception - zero-length string

Can someone help me with this issue please?
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1687
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby nick.bolton Sat Mar 12, 2016 9:10 am

Thanks for letting us know. Can I get you to install the previous version and see if that has the same problem? That new version is just new this week and we didn't see any of these issues but it's good to know if we introduced a bug.

http://cdn.firetrust.com/downloads/mwes ... 005.tar.gz
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1687
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby nick.bolton Mon Mar 14, 2016 9:10 am

Just following up to see if you managed to try the previous version?
zhs
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:18 am

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby zhs Mon Mar 14, 2016 10:30 pm

I have been installed previous version.
I had the same issue.
Maybe help you this information about my system.

I use a kernel 4.4.0-x86_64-linode63
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1687
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby nick.bolton Tue Mar 15, 2016 7:34 am

Are you able to do a fresh install and see if that helps? Just back up the previous database mwes.db at \opt\mwes
zhs
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:18 am

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby zhs Wed Mar 16, 2016 1:28 am

I did it, but not help us.
zhs
Rattled Rabbit
Posts: 4
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:18 am

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby zhs Wed Mar 16, 2016 6:51 pm

In current.log

Warning: DigestReportThread::updateEnvironment - Trial Account expired
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1687
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: ERR_EMPTY_RESPONSE after installing on debian 8

Postby nick.bolton Wed Mar 16, 2016 6:55 pm

Ok, sorry for not getting back to you sooner - the programmer I wanted to talk to about this was away today.

Trial account expired means that the digests won't be delivered, but I'll test to see if that also causes the error you're seeing too.

Send me an email to nick.bolton@firetrust.com and I'll send you a key to extend the license - see if that fixes the issue

Return to “Linux Specific”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests