Problem with Hotmail account login in Win 10

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
7wolf
Rattled Rabbit
Posts: 2
Joined: Sun Aug 02, 2020 8:38 pm

Problem with Hotmail account login in Win 10

Sun Aug 02, 2020 8:44 pm

Hello,
I've downloaded last version of MailWasher PRO for PC.
I've a problem with configuration of hotmail.com mail account in Mailwasher.
I've installed last version, and i've used these parameters:

Server IMAP: outlook.office365.com
Port: 993
Security: SSL/TLS

Server SMTP: smtp.office365.com
Port: 587
Security: STARTTLS

Unfortunately, Mailwasher don't configure the account (i've triple checked id and password writed correctly).
There are other parameters or settings to change into Mailwasher or in hotmail.com settings page?
Thanks a lot for your precious support!!!
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14878
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Problem with Hotmail account login in Win 10

Sun Aug 02, 2020 8:52 pm

That should be working. Do you have any unicode characters in your password, for example ä, ö or ü

If you try setting MailWasher to use POP instead of IMAP, does that login ? You can change under Settings >> Accounts >> Incoming.
7wolf
Rattled Rabbit
Posts: 2
Joined: Sun Aug 02, 2020 8:38 pm

Re: Problem with Hotmail account login in Win 10

Wed Aug 05, 2020 8:39 pm

Hello thanks a lot for your support...
Unfortunately, also with pop3 don't connect to the server... it's very strange because, i've checked also Kaspersky Internet Security and granted very permission possible to MailWhaser Pro...
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14878
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Problem with Hotmail account login in Win 10

Wed Aug 05, 2020 8:57 pm

7wolf wrote:
Wed Aug 05, 2020 8:39 pm
Hello thanks a lot for your support...
Unfortunately, also with pop3 don't connect to the server... it's very strange because, i've checked also Kaspersky Internet Security and granted very permission possible to MailWhaser Pro...
OK, can you try sending me some logs. If you go Help >> Send Support Logs >> enter a brief note like 'Hotmail not work' >> in the Ticket Number field enter chris >> Send Logs >> reply back here once sent, so we can check the logs arrived all OK.

Thanks

Return to “MailWasher Pro 7”