Restoring deleted emails from the recycling bin does not work

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
ToZi
Mystified Moa
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2018 1:31 am

Restoring deleted emails from the recycling bin does not work

Mon Mar 26, 2018 2:18 am

My system:
Win 10, MW version 7.11.5, ISP: 1und1.de, POP3, SMTP is 587, trying with SMTP 465 did not solve the problem.
Sending emails with SMTP didn't work.

Sending and retrieving emails aside of my problem works well.

It seems to be a problem with SMTP?
Is it helpful to send log files ?

Can anyone help?
Thank you!
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14078
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Restoring deleted emails from the recycling bin does not work

Mon Mar 26, 2018 10:46 am

Yeah, I'm about to disappear for a couple of days, but you can email support@firetrust.com
Double check first are using the settings they recommend here https://help.1and1.com/e-mail-and-offic ... 16889.html although it sounds like you already have been through those.
ToZi
Mystified Moa
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2018 1:31 am

Re: Restoring deleted emails from the recycling bin does not work

Mon Mar 26, 2018 10:14 pm

Sending and receiving emails works fine.
Logfiles of today are sent.
ToZi
Mystified Moa
Posts: 8
Joined: Mon Mar 26, 2018 1:31 am

Re: Restoring deleted emails from the recycling bin does not work: SOLVED!

Tue Mar 27, 2018 8:09 am

"Yes, it appears you may need to enabled TLS for outgoing mail there...? this from your restore log:
Failed to read TLS record
In MWPro 7 click, Settings>>Accounts, click the account you want to restore mail from, click the Outgoing tab, click Advanced, click the "Secure Connection" button and select TLS
Ensure that the server port number remains at 587
Click, Save."

I did so and everything is fine.

Many thanks to Jeremy!

Return to “MailWasher Pro 7”