Restored emails - no content

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
Gene2018
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Tue May 22, 2018 5:12 am

Restored emails - no content

Fri Jun 01, 2018 2:41 am

I recently had to reinstall Mailwasher Pro after a HD problem.
I've finally got it working as it used to with one exception:

Looking in the Recycle Bin, if I spot an email that I want to forward to my Thunderbird, I do the following:

I add the sender to my Friends List
I Restore the email
Returning to the Inbox, I confirm the restoration with a check mail; it shows up
Going to Thunderbird I find the restored email.

But the email message area is blank.
(Previously, I looked at the email in the Recovery Bin in HTML mode and the message is all there.)

Can anyone tell me if there is a Mailwasher setting that I need to set.

Or is it a problem with Thunderbird?

Any help will be greatly appreciated.
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12696
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Restored emails - no content

Fri Jun 01, 2018 2:52 am

Your Spam Throttle seems to be tilted towards Speed rather than Accuracy — you might try increasing the Number of lines downloaded per email.

After increasing the Number of lines downloaded per email though, you will see the effect only next time — not for messages deleted before making the increase.
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
Gene2018
Rattled Rabbit
Posts: 3
Joined: Tue May 22, 2018 5:12 am

Re: Restored emails - no content

Fri Jun 01, 2018 1:27 pm

Yes. That was the problem.
Thanks!

Return to “MailWasher Pro 7”