failed to connect

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
sloppy33
Travelling Tuatara
Posts: 46
Joined: Tue Aug 13, 2013 6:53 am

failed to connect

Thu Aug 16, 2018 9:09 pm

Problem with MW Pro at the moment, not sure if it is with this prog or with Sky. After MS updates MW has difficulty in connecting to my Sky account, I know the powers to be don't like me using IE but surely it is my choice. The same thing happened last week when we had another update and I had to wait over 12 hours for it to get sorted out. Does anyone know of a quicker way please.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14219
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: failed to connect

Thu Aug 16, 2018 9:42 pm

Is it just your Sky account failing and you have other accounts in MailWasher that are working ?

I assume too you've rebooted since the updates ?

If you go into Help >> User Files >> right click on Logs >> select Send To >> Compressed Zip Folder >> this will create a zip file named Logs >> if you can email me that to forum@firetrust.com will take a look.


Cheers
sloppy33
Travelling Tuatara
Posts: 46
Joined: Tue Aug 13, 2013 6:53 am

Re: failed to connect

Thu Aug 16, 2018 10:53 pm

thank you rusticdog for replying but my panic appears to be over for the moment, I did shut down completely and then rebooted, MW went to look for mail and failed to connect but the next time all went well. Sorry for bothering you with this.
Regards
Susan.
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14219
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: failed to connect

Thu Aug 16, 2018 11:09 pm

No worries at all, glad it's OK now.

Cheers

Return to “MailWasher Pro 7”