Not identifying Outlook 2016

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
languageservicesco
Student Sheep
Posts: 14
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:44 am

Not identifying Outlook 2016

Fri Sep 21, 2018 12:08 am

Hi. I have been using Mailwasher for many years and, in the past, I remember having a problem where a new instance of Outlook would open whenever I washed mail. So I switched that off. When I bought the version 7 Pro, it started working properly again, which was great. However, yesterday, without installing any new version of MW or changing any settings in it, it started the old bug of opening a new instance every time. I also noted at the same time that Outlook 2016, which had been in the list of Email programs in the Wash Mail Settings when I installed it, is no longer listed. If I add it manually by using the browse button, it opens a new instance every time.

Does anybody have a solution to this? I am running version 7.11.5 and Outlook 2016 is my default mail client.

Cheers,
Kevin
User avatar
rusticdog
Firetrust Monkey
Contact:
Posts: 14078
Joined: Mon Jun 13, 2005 6:27 pm

Re: Not identifying Outlook 2016

Fri Sep 21, 2018 12:23 am

Hi Kevin

If you go into Settings >> General >> Washing Mail >> left click in the field where you have manually chosen Outlook, press the END key, or Arrow across to very end >> add a space then /recycle to the end of the target path >> Save.

I don't have an Outlook 2016 install handy, but expect it would look something like
"C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16/outlook.exe" /recycle
languageservicesco
Student Sheep
Posts: 14
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:44 am

Re: Not identifying Outlook 2016

Mon Sep 24, 2018 9:22 pm

Thanks for the answer. I had tried that before and got an error message. I just tried it again and it works. Thanks.

Return to “MailWasher Pro 7”