Page 9 of 12

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 7:13 am
by daveadams
Hi Nick,

You are probably aware of this also, but I have the same issue with the node.mailwasher version as well.

Dave

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 7:27 am
by nick.bolton
@ Carl - It will be a server function, so you can do it anywhere

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 8:52 am
by anniebrion
When I click wash then go back into ALL the deleted emails reappear :( When I go back to the account I washed earlier all the emails marked for delete as still there marked as delete.

Wash does not seem to work properly either @ http://node.mailwasher.me/#inbox :( :thumbsdown in ALL accounts make emails for delete press wash and nothing happens.

Sometimes when previewing an email from ALL the back button does nothing so you are stuck and have to force MWPM to exit :(

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 9:22 am
by Chariott
Howdy Nick,

Thanks for your reply.
It may be that you still have the older version on your phone.
I downloaded MW beta 0.06 this morning (Boston time), uninstalled 0.05 on my Android phone, and installed the new version. All of the new features of beta 0.06 worked fine — nice improvements — and I recreated my log-in account. The error message is coming from MW Pro 2012, the message saying, "Error connecting to cloud server" for any of the SSL accounts. I've redeleted the cloud.dat file several times, but still receive the same error message when running "Sync to mobile".

I have since tried creating the Gmail account on the MW Andoid beta manually. This generated the 'VerifyPopAccountFailed' message from Gmail. I followed your instructions for how to deal with that notice, and when I retried to save the Gmail account in MW Android beta, it took it. I can now access the Gmail account via my call phone. I have no problem accessing the same Gamail account on MW Pro 2012.

I proceeded to manually create AOL SSL accounts manually in MW Android beta. They were saved without a problem, and I was able to check and read e-mails on those accounts in the Android app.

My thinking is that there is a problem in my copy of MW Pro, although it is version 1.20.03.02102012 and it does sync all of my non SSL accounts without a hitch. Is there, perhaps, some left over user file from an older version of MW Pro that is creating the problem?

If I click on the "Sync to mobile" button now in MW Pro, will it wipe out my manually created SSL accounts in the cloud server?

Tony

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 9:36 am
by Chariott
BTW, clicking on a link in the viewed e-mails works wicked nicely. Thanks very much for that.

Tony

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 11:05 am
by diogenes
Android Galaxy Nexus - Today I got a message from my Navy Federal Credit Union which was not displayed and the "friend block" option did not show.

From the message source, the following part of the header was displayed in the body

http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">


Nothing else was displayed in MWM 0.05.

It looks like something it the message triggered a premature end of your routine to display the message and the options at the end of the message.

Here is more of the source before and after the above quote. Perhaps you can see something there.


From: "Navy Federal" <MyNavyFederal@response.nfcu.org>
To: DIOGENES@XENODOCHY.ORG
Subject: Hurricane Sandy: Emergency Assistance Available
Date: 31 Oct 2012 15:30:51 -0400
Reply-To: "Navy Federal" <MyNavyFederal_2F45ED363DE945DD6504433400B00A3F@response.nfcu.org>
ENVID: WC-1351711851304-1F1
Message-ID: <2F45ED363DE945DD6504433400B00A3F@response.nfcu.org>
X-TokenInfo-NoToken:
MIME-version: 1.0
Content-type: text/html; charset="ISO-8859-15"
X-Mailer: WhatCounts

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Navy Federal Credit Union: Superstorm Sandy Notice</title>
<style type="text/css">

.ExternalClass {width:100%;}
.ExternalClass, .ExternalClass p, .ExternalClass span, .ExternalClass font, .ExternalClass td, .ExternalClass div {
line-height: 100%;}

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 11:40 am
by cfheinz
MWN is presently nonfunctional. Parser error.

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 12:34 pm
by nick.bolton
ok Annie & Tony, we can see the problems here so we'll work on some fixes. Thanks for letting us know.

Nick

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 12:58 pm
by nick.bolton
@ Ralph - yes we know where the problem lies so we'll fix that up.

@ Carl - Should be ok, I think it's related to what Ralph mentions but it should continue working.

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Thu Nov 01, 2012 2:56 pm
by nick.bolton
@ Tony/Chariott - try and sync your ssl accounts now, it should work

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Fri Nov 02, 2012 3:40 am
by Chariott
Howdy Nick,

Guess I fell asleep before your last post, but I read it this morning. I deleted the cloud.dat file before trying to sync my accounts. When I clicked the "Sync to mobile" button, the syncing proceeded as it should, and I could see the the google account flash by. No stopping; no hesitation. All went smoothly.

When I opened MW Android all of my accounts were listed and accessible.

Thanks. That was a surprisingly fast fix!

Tony

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Fri Nov 02, 2012 6:42 am
by nick.bolton
Good to hear Tony, yes it was a simple oversight on our part. We'll get the rest of the issues sorted out today

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Sat Nov 03, 2012 2:30 pm
by nick.bolton
@ Annie. Wash should now be working properly. It wasn't working when the 'All' emails was displayed.

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Sat Nov 03, 2012 10:19 pm
by anniebrion
nick.bolton wrote:@ Annie. Wash should now be working properly. It wasn't working when the 'All' emails was displayed.
Thanks.

Re: IOS - iPhone, iPad, iPod - MailWasher Beta test

Posted: Sat Nov 03, 2012 10:35 pm
by nick.bolton
There may be a delay at the moment because when you wash mail, it has to go to the server, make sure the emails are deleted, then report back to the user interface that the delete is successful (or not). You'll see this if you refresh the screen shortly after washing. Once we add the recycle bin the emails marked for delete will be sent there immediately, so that will solve the problem, then they will be deleted in the background.