Testing Problem

MailWasher Mobile for IOS (iPhone, iPod touch, iPad), Android devices and Windows Phone 8.
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Testing Problem

Tue Sep 25, 2012 11:55 pm

I've been unable to test for the last few days due to the constant index errors. Is there a problem with iOS6? Should I uninstall and reinstall MWM? Trello also won't accept my attempts at posting there..
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
anniebrion
βeta Tester
Contact:
Location: Milkyway, Sol, Earth, UK, London
Posts: 3205
Joined: Thu Nov 05, 2009 10:39 am

Re: Testing Problem

Wed Sep 26, 2012 12:57 am

cfheinz wrote:I've been unable to test for the last few days due to the constant index errors. Is there a problem with iOS6? Should I uninstall and reinstall MWM? Trello also won't accept my attempts at posting there..
Just got the beta on my iPad3 iOS6 and no problem so far.
Annie.......... PC details (see Web Server)
Mailwasher Pro βeta [v 7.11.17]
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Wed Sep 26, 2012 3:54 am

Thanks, Annie.

I've been trying to test v4, but am not able to because of a constant index.htmel parser error. I've powered the iPad off and restarted without success. Glad to hear is not an iOS6 problem.
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Wed Sep 26, 2012 3:56 am

lMake that "html". :)
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Thu Sep 27, 2012 3:34 am

I did a "Wash" after clearing the error message and have had no further problems. I don't know if this is diagnostic.
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Sat Sep 29, 2012 6:29 am

Later, this approach didn't work. Since the problem is intermittent, I suspect it's at the server level.
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1780
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: Testing Problem

Sat Sep 29, 2012 8:23 pm

We need to get a better handle on any error notifications, so we'll work these in as we go so people get better ideas about what's going on. It could be connection issues or other things.
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Wed Oct 03, 2012 7:00 am

I think that they Index errors I receive correlate to late night/early morning in your area and may indicate a server being down.
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1780
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: Testing Problem

Wed Oct 03, 2012 8:31 am

The servers haven't had any downtime. The next version has better error handling so it will tell you what the issue is
User avatar
cfheinz
Guardian Gecko
Location: Southern California
Posts: 369
Joined: Tue Jul 13, 2010 5:00 am

Re: Testing Problem

Wed Oct 03, 2012 11:59 am

Excellent. Unfortunately I won't be able to install until I get back in a couple of weeks and have access to ye old computer.
Carl Heinz
Windows XP Pro SP3+, Fortè Agent, iPad Air, MailWasher Beta Tester

Return to “Mobile for IOS/Android/Windows Phone 8”