MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Computer problems not related to MailWasher or other Firetrust programs getting you down. Put the geeks to the test by asking about your problem here.
abenoy
Mystified Moa
Posts: 7
Joined: Wed Jul 14, 2010 4:38 am

MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Fri Jan 07, 2011 7:28 pm

Opening MW Pro 2011 takes 45 seconds or more to open. Is there a way to speed it up? I don't have ANY other programs that take more than a few seconds, so I know it's not my computer.
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Fri Jan 07, 2011 8:40 pm

Too long answer to put in the wrong forum:
General Tech. Help
Computer problems not related to MailWasher or other Firetrust programs getting you down. Put the geeks to the test by asking about your problem here.
If you look in the MW 2010-2011forum you'll see others with similar issues and suggestions/questions on startup speed.
I am not a Firetrust employee just a MW user.
--
First rule of computer consulting: Sell a customer a Linux computer and you'll eat for a day,
sell a customer a Windows computer and you'll eat for a lifetime.
jebronson
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Tue Feb 01, 2011 1:48 pm

Re: MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Fri Jun 10, 2011 6:01 am

My lap top boots quicker than MW 20011 loads! :(
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12731
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Sat Jun 11, 2011 2:03 am

Both you guys might want to take a peek at the following thread:-

http://forum.firetrust.com/viewtopic.php?f=50&t=9963
MWP 7 (ßeta) | Windows 10 LTSC (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows 10 Firewall Control (ßeta) | ESET Endpoint Antivirus (ßeta) | NVIDIA GeForce GTX 1060 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s, U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.8)
alfeus
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Tue Jul 19, 2011 10:35 pm

Re: MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Tue Jul 19, 2011 10:41 pm

My PC running xp sp3 has definitely slowed down enormously since I installed Microsoft's Net Framework 4, which is of course a prerequisite to installing MW Pro 2011.

There is lots of chat on the internet about Net Framework 4 causing this, especially under XP.

Anyone have any ideas?
User avatar
stan_qaz
Omniscient Kiwi
Location: Gilbert, Arizona
Posts: 8671
Joined: Fri Jul 25, 2008 5:13 am

Re: MW Pro 2011 takes a LONG time to open

Wed Jul 20, 2011 3:18 am

Just to take this discussion to the MW 2011 forum, putting it here means most MW users won't see it and the developers that browse the 2011 forum won't see it either.
I am not a Firetrust employee just a MW user.
--
First rule of computer consulting: Sell a customer a Linux computer and you'll eat for a day,
sell a customer a Windows computer and you'll eat for a lifetime.

Return to “General Tech. Help”