after upgrade to version 3003, I can not activate user.

Support forum for MailWasher Enterprise Server
cwh168998
Travelling Tuatara
Posts: 37
Joined: Wed Oct 28, 2015 4:10 am

after upgrade to version 3003, I can not activate user.

Sat Oct 31, 2015 4:38 am

After upgrade to version 3003, I can not activate user. The user activated in version mwes64-2814 is keeping in activated. But , If user is inactive, it keeps inactive. I can not activate it. Please help.
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1815
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: after upgrade to version 3003, I can not activate user.

Sat Oct 31, 2015 4:41 am

If you logout and then login again, what does the System Status say? (it's the scrolling text under the logo on the top right). Also in the license screen, what does the product ID say?
cwh168998
Travelling Tuatara
Posts: 37
Joined: Wed Oct 28, 2015 4:10 am

Re: after upgrade to version 3003, I can not activate user.

Fri Nov 13, 2015 4:25 am

it says "server 3.0.0.3 (U64) System status Ok"

ADD OR EDIT YOUR LICENSE INFORMATION

Click here to purchase a new license
Click here to add more users or renew your existing user license

Note: Please leave blank if your are trialing MailWasher Enterprise Server


License Key:
GF4T-****-****
eg: ABCD-EFGH-IJKL UPDATE LICENSE
Company:
Contact name: ********
Email: *************@yahoo.com
Product ID: (17) - MailWasher Enterprise Server
Subscription quantity: 1
Subscription expires: 2016-02-25
User avatar
nick.bolton
The Big Cheese
Posts: 1815
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:02 pm

Re: after upgrade to version 3003, I can not activate user.

Fri Nov 13, 2015 8:12 am

It is set to unlimited users for this license, did you press the 'Update License' button? That should fix it.

Return to “MailWasher Enterprise Server”