Bouncing not working. Help.

Forum for MailWasher Pro 7 and/or older 2011/2012 versions.
pktcandtcc
It begins with a single step
Posts: 1
Joined: Tue Jul 21, 2015 7:31 pm

Bouncing not working. Help.

Tue Jul 21, 2015 7:39 pm

I am newly using MW Pro. I did some tests to see what the bounced e-mails look like. I used some dummy gmail accounts made for the purpose. I sent a simple e-mail from each account to another account set up as the recipient. When the test e-mails came into MW Pro, I marked them as spam and set them for bouncing. I did a mail wash. MW said it was deleting and bouncing. I waited till it finished. It has now been two days since I did the bounces and not a single bounced e-mail has arrived.

Either I am doing something wrong -- please let me know, or MW Pro 7.50 is not bouncing e-mails. Since I purchased it specifically to bounce e-mails. I am not very happy. I need the MW staff to give me a proper answer, please.

Tony Duff
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12711
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Tue Jul 21, 2015 11:04 pm

pktcandtcc wrote:I used some dummy gmail accounts made for the purpose.
pktcandtcc wrote:Either I am doing something wrong -- please let me know, or MW Pro 7.50 is not bouncing e-mails.
This is what works 100% for me — please check out my MWP V7 settings for Gmail:—
  • Bounce_Settings__(Gmail).png
    Bounce_Settings__(Gmail).png (55.04 KiB) Viewed 3205 times
pktcandtcc wrote:Since I purchased it specifically to bounce e-mails. I am not very happy. I need the MW staff to give me a proper answer, please.

Tony Duff
I am not a Firetrust employee (just another MWP User, like you) — BTW, you might want to take a hard look at the following post:—
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
maxrebos
Rattled Rabbit
Posts: 2
Joined: Fri Oct 23, 2015 7:42 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Fri Oct 23, 2015 7:52 pm

I have my gmail account set up just like your picture. Bounce DOES NOT WORK!!!
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12711
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Fri Oct 23, 2015 8:00 pm

What is the complete error description?
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
User avatar
Sidewinder
Weary Womble
Posts: 11678
Joined: Sun Mar 29, 2009 2:05 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Sat Oct 24, 2015 4:29 am

Your mail service provider may be blocking the Bounce attempt.
Bouncing is not of value anymore. It can bring an unwanted flood to the mail service provider and or your mailbox. In addition you do not have any way to be sure that the incoming email came from who it says. The spammers frequently use addresses that have been misappropriated.
I am not a Firetrust employee. Just a MW User & Volunteer BETA Tester.
Remember "FREEDOM IS NEVER FREE" U.S.N.
DT W7 64 HP SP1 16GB Ram - LT W7 32 HP SP1 4GB Ram - iPad4 64 GB Ram WiFi/Cellular IOS 9.3 Beta 3
Andy
Mystified Moa
Posts: 8
Joined: Tue Dec 01, 2009 9:28 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Tue Nov 14, 2017 9:34 pm

Hi
Thanks for that I have been trying to get this bouncing working for ages not so much for spam but to block someone I know.

At first it didnt work & received an email from google saying someone was tring to use my account through another App. I had to go into the link provided & turn it on so that it would use other Apps & it worked. I guess talktalk have turned off bouncing somehow.

I also found I had to turn on TLS for it to work. the only problem is when I turn this on I can not restore anything from the recycle bin unless it is turned off!
Any idea why this is?
Thanks
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12711
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Tue Nov 14, 2017 10:00 pm

Andy wrote:I also found I had to turn on TLS for it to work. the only problem is when I turn this on I can not restore anything from the recycle bin unless it is turned off!
  1. Please describe in detail what happens when you attempt to restore from the Recycle Bin and post the contents of the event log.
  2. Also, post a screenshot like mine (check out the instructions, if required.)
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)
Andy
Mystified Moa
Posts: 8
Joined: Tue Dec 01, 2009 9:28 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Tue Nov 14, 2017 11:21 pm

Thanks for the quick reply,
I have just tried it again & I can now restore emails with TLS! perhaps it is because I have restarted my computer which would have turned MW off & then on again. Do you have to restart Mailwasher for changes to take effect?
Thanks
User avatar
TrustFire
βeta Tester
Location: 127.0.0.1
Posts: 12711
Joined: Fri Jul 30, 2010 11:04 pm

Re: Bouncing not working. Help.

Wed Nov 15, 2017 12:40 am

Most of the settings on MailWasher take effect immediately — however, a few may require a program restart.
MWP 7 disabled from the cloud (ßeta) | Windows 8.1 Pro (x64) | The Bat! Professional (ßeta) | Windows Firewall Control (WFC) | NOD32 EAV (ßeta) | Intel® HD Graphics 3000 | Internet Connection Speed (D=50 Mb/s U=3.5 Mb/s) | .NET Framework (4.7.1)

Return to “MailWasher Pro 7”